Traieste modern, ramai in siguranta!

Cu ajutorul platformei CityOn, orice contact necesar cu autoritatile locale poate fi facut din comfortul fotoliului tau.

In contextul actual al pandemiei SARS-COV-2, distantarea sociala a devenit o masura de siguranta recomandata de autoritati in vederea protejarii cetatenilor si a celor dragi lor. Chiar si asa, in multe centre urbane din tara exista inca problema cozilor si a dosarului cu sina. Cele mai avantajate localitati sunt cele care folosesc medii digitale de preluare si prelucrare a cererilor si documentelor cetatenilor precum CityOn, care permite rezolvarea problemelor acestora de la distanta.

Desi contactul cu autoritatile locale aduce adesea sentimente neplacute in minte, nu este cazul comunitatilor locale precum Miroslava, Sinaia, Tulcea si multe altele care au adoptat CityOn pentru a-si ajuta locuitorii. Prin aceasta metoda, se evita cozile cauzatoare de dureri de picioare, timpul si banii pierduti pentru plimbatul de la un ghiseu la altul sau completarea a zeci de documente.

Alternativa la toate problemele enumerate mai sus este simpla, adoptarea unei platforme digitale prin intermediul carora functionarii publici lucreaza organizat pentru rezolvarea problemelor persoanelor fizice si juridice. Alternativa aceasta se numeste CityOn!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *