CityOn este disponibil acum si prin aplicatiile din Google Play si App Store!

Pentru a facilita accesul in platforma CityOn, aplicatia mobila CityOn vine in intampinarea cetatenilor intr-un format prietenos.

Aplicația CityOn facilitează schimbul de informații dintre Primărie și cetățeni, atât în cazul persoanelor fizice, cât și în cel al persoanelor juridice. Utilizatorii care accesează acest aplicația de E-Administrație beneficiază de un acces deosebit de facil la informațiile care îi vizează direct, cum ar fi obligațiile privind impozitele si taxele, contractele, sau stadiul unor cereri care au fost adresate instituției, precum si depunerea de sesizări.

Aplicația poate fi descărcată atât din Google Play pentru dispozitivele ce au ca sistem de operare Android, cât si de pe App Store de către utilizatorii dispozitivelor Apple. Aplicația poate fi găsită sub numele de „Romania CityOn” atât in App Store cât și in Google play sau direct, prin iconitele de mai jos.

Accesul în aplicație se face pe baza contului de utilizator creat pe aplicația web CityOn. Se selectează județul, UAT-ul de care aparține utilizatorul, iar apoi autentificarea se face folosind adresa de email stabilite de către utilizator.
Aplicația oferă posibilitatea de a păstra utilizatorul autentificat prin opțiunea de „Autentificare rapidă” care va permite utilizatorului autentificarea folosind senzorul biometric al telefonului (Amprenta / Recunoaștere facială).

Module disponibile:
⦁ Modulul de plăti – Utilizatorii pot realiza plata impozitelor si taxelor, plata amenzilor, plata contractelor sau plata diferitelor tipuri de plăti definite de către primărie, dar se poate de asemenea vizualiza istoricul plăților efectuate.
⦁ Modulul de documente – Utilizatorii pot vizualiza statusul cererilor depuse.
⦁ Modulul de sesizări – Utilizatorii pot depune și vizualiza statusul sesizărilor proprii, cât si statusul sesizărilor publice.
⦁ Modulul de profil – Conține informațiile personale ale utilizatorului autentificat si ii oferă acestuia acces la spațiul privat virtual. De asemenea, din acest modul se poate realiza autentificarea folosind contul de persoana juridica, daca utilizatorul este reprezentant al unei firme, cat si alegerea limbii pentru aplicație. Momentan aplicația oferă suport pentru limba romana si pentru limba engleză.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *